Skip to content

Suus van den Akker

Illustratie, cartoons
Ik groeide op in Amsterdam en studeerde in 2005 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In mijn studietijd begon ik met live-tekenen tijdens studentendebatten en festivals. Luisteren en tegelijkertijd inhoudelijke tekeningen maken ging me zo goed af dat ik er mijn vak van gemaakt heb. Het leukste vak dat ik me kan wensen. Geen dag is hetzelfde, ik leer elke dag nieuwe dingen, ik hou van de spanning die het geeft om te moeten presteren in het moment en ik vind het een fijne uitdaging om uit een heleboel informatie de essentie te pakken en daar een visuele draai aan te geven.
live-cartoons

Live-cartoons tijdens congressen, symposia, vergaderingen, brainstorms etc. Een leuk optredens tijdens uw evenement én  krachtig beeldmateriaal na afloop!

illustratie

Op maat gemaakte illustraties voor presentaties, boeken, websites, drukwerk etc. Suus weet op toegankelijke wijze de kern te raken en tekeningen te maken die perfect passen bij uw verhaal.

productie

Vaak is er méér nodig dan een tekening. Een boekje. Een tekst. Een website. Een filmpje. Suus heeft een stevig netwerk van creatieven waar ze graag mee samenwerkt.

Uitgelicht

Aaaaha – bureau voor live communicatie ontwikkelt en organiseert de grotere evenementen. Van A tot Z, dus ook ver voordat ik erbij kom kijken. Zij hebben alles in huis; dagvoorzitters, stemacteurs, acts en Suus.

Met Kracht van Beleving treed ik op in combinatie met terugspeeltheater: een indringende en interactieve theatervoorstelling met  acteurs en muzikanten, waarin verhalen uit het publiek de basis vormen van improvisaties.

Terugspeeltheater met Kracht van Beleving

Klanten

Het werk van Suus wordt gebruikt in de zorg, het onderwijs,  door gemeenten, overheid, particulieren en commerciële bedrijven.

Klanten waar ik met veel plezier werk of gewerkt heb:

Back To Top